Τρόποι Πληρωμής

Photoporselani.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 
 
 

1. Αντικαταβολή

Πρόκειται για τον παραδοσιακό τρόπο πληρωμής,  όπου τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω  Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το κόστος της μεταφοράς είναι 3,50 € και η χρέωση της αντικαταβολής επιπλέον 1,20€.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα των παραγγελιών σας στους παρακάτω λογαριασμούς. Είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιο από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που συνεργαζόματε, είτε μέσω Web Banking!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΒΑΝ:

GR62 0172 4000 0054 0006 0584 971 

BIC / Swift: PIRBGRAA

Αφού καταθέσετε τα χρήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να επιβεβαιώσουμε την μεταφορά , είτε μέσω e-mail στο info@photoporselani.gr  μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή αν η μεταφορά γίνει μέσω web-banking ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2681021195. Είναι καλό να γνωρίζετε οτι η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.